Translate

Sunday, 30 June 2013

Kekejaman Syiah – Penyembelihan Beramai-Ramai Di Homs (Gambar)Gambar Kekejaman Syiah, Penyembelihan Beramai-Ramai Di Homs, tentera regim Bashar, shabiha dan askar upahan Hizbullat (Syiah), Pembunuhan umat Islam di HomsGambar Kekejaman Syiah Penyembelihan Beramai-Ramai Di Homs

26-06-2013 | Rabu | Talkalakh | Wilayah Homs
Laporan terkini dari Talkalakh menyebut bahawa – seperti yang diramalkan – selepas memusnahkan bandar itu sepenuhnya, tentera regim Bashar, shabiha dan askar upahan Hizbullat(Syiah) telah membunuh secara beramai-ramai sejumlah besar penduduk awam di bandar itu, termasuk wanita dan kanak-kanak. Di mana kebanyakan mangsa telah dibakar hidup-hidup.
Penyembelihan penduduk awam masih berterusan oleh tentera regim bashar (syiah) dengan bantuan ratusan tentera dari Iran (syiah) dan militan Hizbullat (syiah). Sebagaimana tragedi yang telah dilalui Al-Qusair dan beberapa bandar lain di wilayah Homs, Talkalakh kini sedang mengalami tragedi penyembelihan dan pembunuhan secara beramai-ramai yang dahsyat.

Gambar Kekejaman Syiah

kekejaman syiah 1 Kekejaman Syiah   Penyembelihan Beramai Ramai Di Homs (Gambar)kekejaman syiah Kekejaman Syiah   Penyembelihan Beramai Ramai Di Homs (Gambar)kekejaman syiah 2 Kekejaman Syiah   Penyembelihan Beramai Ramai Di Homs (Gambar)
Ini adalah hasil tangan regim Basyar bersama sekutu-sekutunya.
Di mana pergi sifat kemanusiaan??
Saudara-saudara kita di homs berada dalam keadaan bahaya
Ya Allah. Hancurkanlah mereka yang berbuat zalim ke atas saudara-saudara kami di Syria.
Hasbunallah Wa Ni’mal Wakeel

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More