Translate

Tuesday, 16 July 2013

Fasha Sandha Selamba Dukung Anak Berniaga

Ramadhan merupakan bulan paling sesuai untuk sesiapa pun yang pandai dalam bab-bab menjana pendapatan, terutamanya bagi mereka yang suka berniaga dan mempunyai kelebihan dan kepakaran dalam menyediakan masakan istimewa untuk dijual.

Dan antara insan yang turut mengambil peluang itu ialah pelakon dan model terkenal,Fasha Sandha.


Fasha Sandha Selamba Dukung Anak Berniaga

Menerusi akaun Instagram miliknya, Fasha Sandha telah dilihat telah membawa putera sulungnya, Rayfal untuk bersama-sama membantu ibunya berniaga dan dalam masa yang sama, aktres jelita ini turut memaklumkan bahawa masakan istimewa yang dijual ibunya adalah laksa utara.
#putrarayfalramli temankan ibu tolong Nanny berniaga di bulan Ramadhan. seronoknya.. dari kecil belajar cari rezeki. Alhamdulillah, murah rezeki nanny. Amin. ???? Nanny juga menerima tempahan katering. Menu sedap nanny adalah laksa utara dan macam2 lagi. Terima kasih :) selamat berpuasa from #putrarayfalramli ????

Fasha Sandha Selamba Dukung Anak Berniaga

Para peminat yang sempat singgah membeli turut memberikan respon mereka dilaman sosial tersebut, ada antara mereka yang memuji masakan ibu Fasha dan melahirkan rasa puas hati atas layanan mesra yang telah diberikan.

Fasha Sandha Selamba Dukung Anak Berniaga

#Hurmm....Berbuka nanti nak makan ape yerrr...:)


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More